Despre noi

Firma noastra dispune de oameni calificati si pregatiti oricand sa raspunda cerintelor dumneavoastra. SC Adal Trading SRL este pe piata din anul 2007, livrand servicii la cel mai inalt standard calitativ. Cel mai important este ca, angajatii societatii, ofera si consultanta in vederea montarii unui aparat. De multe ori se intampla sa doresti un produs dar sa nu ai nevoie chiar de acel produs, de aceea, un consultant de-al nostru iti va explica in pasi ce anume trebuie montant, practic de ce anume ai nevoie.

Industria sistemelor de supraveghere, de securitate, control acces, a videointerfoanelor si interfoanelor este in plina schimbare. Avansurile tehnologice fac tot mai accesibile sistemele ce in urma cu doar cativa ani erau disponibile doar pentru marile companii. 

Mai usor de instalat ca oricand, cu interfete mai intuitive, mai accesibile, mai performante, sistemele de supraveghere puse la dispozitie pe Adiadal.ro  acopera toate nevoile pentru siguranta familiei sau a afacerilor.

Selectia de camere de supraveghere analogice, DVR-uri stand alone si bineinteles cele mai noi modele de camere de supraveghere IP ofera posibilitatea beneficiarilor sa isi personalizeze sistemul de supraveghere in functie de necesitatile si specificatiile fiecarui proiect in parte. Noi suntem de parere ca orice om se pricepe bine in domeniul sau, iar noi suntem specializati in sisteme video.

Adiadal.ro pune la dispozitia clientilor sai sisteme de supraveghere de ultima generatie pentru orice tipuri de nevoi, de la instalarea in locuinte, pentru securitate sau pentru supravegherea copiilor/batranilor, pana la sisteme mai complexe instalate in spatii publice sau in sediile marilor companii. De asemenea montam si usi de garaj, porti actionate electric. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim si va asteptam !!

Negreanu Adrian 
0752156569