Sisteme fotovoltaice

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Clema de capat pentru modulele solare cu o inaltime a ramei de 30mm, folosita pentru prinderea panourilor fotovoltaice pe sinele solare de aluminiu. Aceasta are o lungime de prindere de 70mm si o grosime a peretului de 3mm, asigurand o fixare stabila si rezistenta. La adiadal gama de produse este..
 •  CLEMA INTERMEDIARA 30-40MM CU KIT IMPAMANTARE PANOU FOTOVOLTAIC  Kit de cleme interioare reglabile, universale de 30 40 mm, care include: arc si clema cu impamantare. !! Pretul acestui produs este difera pentru PF, fata de PJ. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie. ..
 • Kitul de imbinare pentru sina de aluminiu H52 contine:   1 x conector 1 x surub 1 x piulita ..
 •   Panoul solar Fotovoltaic 500w de la Longi, cu codul LR5-66HIH 500M, este unul dintre cele mai fiabile module monocristaline din industria fotovoltaica mondiala. Are 132 de celule, 6 x 22, folie de sticla, cu cadru anodizat, conector PV-LR5 si folie alba. Plachetele cu rama dubla M10,..
 • CLEMA IMPAMANTARE SINA STRING FOTOVOLTAIC   Clema impamantare panouri fotovoltaice. Contine: clema si 2 suruburi. ..
 • Contor inteligent monofazat DDSU666-H 100A Huawei  Contorul inteligent DDSU666-H, de la Huawei, este un senzor de putere monofazat smart, care functioneaza ca un contor biderectional, folosit in vederea gestionarii inteligente a energiei, care poate duce la realizarea comenzilor dinamice pre..
 • SUN 2000 3 KTL L1 este un produs hibrid monofazat din gama de invertoare rezidentiale inteligente On-Grid din gama Huawei. Clasa de siguranta este de IP65, oferind protectii superioara impotriva conditiilor neprielnice. Un avantaj foarte mare il ofera si temperatura optima la care functioneaza ac..
 • Model invertor hibrid monofazat Huawei SUN2000-5KTL-L1  5 kW Huawei SUN2000-5KTL-L1, are caracteristici si recenzii foarte bune, facand parte dintr-o gama inovatoare Huawei, de invertoare on-grid monofazate rezidentiale. Acest model face parte dintr-un segment de invertoare inte..
 • KIT DE PRINDERE SINA FOTOVOLTAICAIN CAPRIOR M10X250 Kitul cu panou solar fotovoltaic este foarte util oricarei gospodarii, deorece curentul solar produs este cu mult mai ieftin decat energia electrica folosita din retea. Acesta vine cu componente compatibile , care asigura un consum optimizat de ..
 • Panou fotovoltaic CANADIAN SOLAR 410W mono PERC hc (CS6R-410MSBF) Panoul fotovoltaic monocristalin Canadian Solar CS6R-410MS Perc Hiku 6, face parte din segmentul unuia dintre marii producatori mondiali in solutii de inalta calitate, in domeniul sistemelor fotovoltaice. Detine o eficienta mari..
 • SINA MONTAJ FOTOVOLTAICE H52-5M (CSTH525000) Barele CSTH sunt folosite foarte des in montarea panourilor fotovoltaice, pe modele de acoperis diferite si vin impreuna cu diferite accesorii. Accesorii compatibile Clemă de îmbinare: ERK-SFR-01 Clema de mijloc: ERK-AIC..