Oferte
Speciale
Pentru zeci de produse

Periodic lansam diverse promotii cu oferte speciale la diferite produse din catalogul nostru. Intra periodic in magazinul nostru pentru a fi la curent cu ultimele promotii.
Mai multe detalii contacteaza-ne!

Produse
nou venite
Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15

Sunt posibile apeluri intre unitatile de interior precum si transferuri de apel. Vedere pe timp de noapte.
Mai multe detalii contacteaza-ne!

Invertoare curent sinusoida modificata Heicko

Invertoarele sunt utilizate pentru a converti curentul continu de la acumulatoare in curent alternativ cu tensiune de 220 V.
Exista doua tipuri generale de invertoare ce se deosebesc prin curentul furnizat: curentul generat cu unda sinusoidala pura sau cu unda sinusoidala modificata.Invertoarele cu sinusoida modificata sunt cele mai comune tipuri de invertoare de pe piaţa si cele mai ieftine. Ele produc un curent care este suficient pentru cele mai multe dispozitive. Curentul are o forma a undei modificata: patrata, trapezoidala sau in trepte.

Exista o serie de aparate - unitati audio-video, televizoare cu plasma, jocuri, anumite echipamente de testare, etc - pentru care forma curentului nu este obligatorie . Chiar si asa, aceste aplicatii pot beneficia, de obicei, de calitate imbunatatita a semnalului electric produs de un invertor de sinusoida pura. Utilizatorii de aceste aparate speciale, au cheltuit, de obicei, o mulţime de bani pentru calitatile lor, si ar fi deprimant de a avea linii mici de distorsiuni la un TV cu plasma de 1000€ , deoarece utilizatorul a economisit 250€ prin cumpararea unui invertor cu sinisoida modificata.
De asemenea, este important sa intelegem ca nu exista nici o modalitate de a face upgrade sau curata un semnal de unda modificata.Daca aparatul nu funcţioneaza de la un invertor cu sinusoida modificata, va trebui sa achizitionati un nou invertor cu sinusoida pura.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
  • Heicko Inverter 12VDC - 220VAC 300W
    Invertor pentru conversia de tensiune DC (VDC) în curent alternativ (VAC)!sursa de putere mobil pentru conectarea de 230V Beneficiati de priza de 220 V indiferent unde va aflati! Alimentarea se face de la bricheta auto sau direct de la bateria masinii .Marca de certificare CE!  Certificat ..