Porti culisante

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Automatizare Mhouse SL1S Home - pentru porti culisante de pana la 400 kg si 5 metri
  Automatizari porti culisante pentru porti automate de pana la 400 kg si 5 metri lungime Home SL1S Mhouse include 4 metri cremaliera. Automatizarea include: Motoreductor electromecanic actionare poarta automata 1 x Set fotocelule 3 x chei deblocare 2 x telecomanda GTX 4 butoane 4 x c..
 • Automatizare Motorline poarta culisanta 500kg
  Automatizare porti culisante pentru rezidential Motorline 500kg Se poate folosi la porti de 7 metri lungime si 500Kg. Primesti 3 ANI GARANTIE !  Manuale de programare si instalare in limba romana. Produs sub cele mai exigente standarde cu un design modern intr-o carcasa d..
 • Automatizare NICE FILO400 - pentru porti culisante de pana la 400 kg si 5,5 metri
  Compact, discret și complet, este automatizarea perfectă pentru orice tip de poartă culisanta. Kitul de automatizare NICE FILO400 contine Motoreductor electromecanic actionare poarta automata 1 pereche fotocelule 2 buc.telecomanda radio 1 buc. lampa LED cu antena integrata 4 metri c..
 • Automatizare poarta culisanta 800 Kg Motorline Slide800A
  Automatizare porti culisante pentru rezidential Motorline 800kg. Se poate folosii la porti de 15 metri lungime si 800Kg. Primesti 2 ANI GARANTIE !  Manuale de programare si instalare in limba romana. Produs sub cele mai exigente standarde cu un design modern intr-o c..
 • Automatizare poarta culisanta Life cu 4 metri cremaliera
   Kit complet pentru automatizare porti culisante 400KG cu 4 metri de cremaliera de metal, rezistenta la intemperii.  Produs de LIFE in Italia din cele mai calitative materiale aceasta automatizare are trei ani garantie. Functiile portii se pot programa dupa dorinta si cu maxima usurin..
 • Automatizare poarta culisanta Life cu 4 metri cremaliera metal
  Kit automatizare pentru porti culisante de 400 KG cu patru metri de cremaliera metalica inclusa. Sunt produse de catre LIFE Italia. Beneficiaza de 3 Ani garantie.   TELECOMANDA GRATUITA - Acum primesti a-3-a telecomanda gratuit! ( Oferta disponibila pana la sfarsitul anului in limi..
 • Automatizare poarta culisanta mHouse SL1S
  Automatizare porti culisante cu lungime maxima de 5 metri si greutate de pana la 400 Kg Kit SL1S Mhouse pentru automatizarea portilor culisante de uz rezidential recomandat pentru porti de pana la 400 kg si 5 metri lungime Kit-ul include: unitate centrala de comanda motoreductor set ..
 • Automatizari porti culisante - Home 400 Pack
  Automatizari Nice RD400 Kit pentru automatizarea porţilor culisante de până la 400 kg KIT cu accesorii incluse RD400 motor automatizari porti culisante, Nice Practic: unitate de comandă încastrată, poate fi conectată printr-un simplu conector și poate fi încorporată direct în motor; placă radi..
 • HOME 400 Kit PLUS 4M Cremaliera - Nice
  Kit Home pentru automatizarea porţilor culisante de până la 400 kg Posibilitatea de reglare a vitezei,fortei si a timpului de repaus    Kit-ul conţine:  1 Motoreductor electromagnetic ireversibil, 24 Vcc, cu unitate de comandă şi receptor  2 Telecomenzi FLO2..
 • HOME 500 Kit Plus 4M-Cremaliera - Nice
  Kit Home Plus pentru automatizarea portilor culisante pana la 500kg. Lungimea maxima a portilor pana la 7m. Protectie anti-strivire Pornire graduala si incetinire la deschidere si inchidere   Kit-ul contine : 1 Motoreductor electromagnetic ireversibil RO500KCE 1 Lampa semn..
 • Kit Automatizare Alfariss + 4m cremaliera - Flexia
  Kit Automatizare Alfariss - pentru porti culisante (include 4ml cremaliera) Pachetul contine: O telecomanda cu 2 canale Unitate de comanda Radio receptor 1 motor Sisteme de prindere in beton Cremaliera - 4ml ..
 • Kit automatizare poarta culisanta 400 kg + cremaliera Life
  Automatizare pentru porti culisante de 400 KG + set 4 cremaliere cu insertie metalica. Producator LIFE Italia. In pachet gasiti motorul automatizarii, doua telecomenzi si cremalierele. Recomandam instalarea unui set de fotocelule si a unei lampi de semnalizare. Programare foarte usoara, kitul vine p..
 • Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg LIFE Acer
  Kit automatizare pentru porti culisante de 400 KG. Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programamare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. Kitul vine Pre - Instalat, se poate utiliza direct dupa alimentarea la reteaua electrica. Simplitate in instalare si configurare Toate functii..
 • Kit automatizare poarta culisanta 500 kg Motorline
  Automatizare porti culisante pentru rezidential Motorline 500kg Se poate folosi la porti de 7 metri lungime si 500Kg. Primesti 2 ANI GARANTIE !  Manuale de programare si instalare in limba romana. Produs sub cele mai exigente standarde cu un design modern intr-o carcasa d..
 • Kit automatizare poarta culisanta 600 Kg LIFE Acer
  Kit automatizare poata culisanta 600 Kg LIFE Acer. Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate.  TELECOMANDA GRATUITA - Acum primesti a-3-a telecomanda gratuit! ( Oferta disponibila pana la sfarsitul anului in limita stocului di..
 • Kit automatizare poarta culisanta 600 Kg LIFE Acer + Cremaliera
  Kit automatizare poarta culisanta 600 Kg LIFE Acer + Cremaliera Este un kit complet de automatizare poarta culisanta care se poate folosii pana in 600 kg. In pachet veti primii si 4 metri de cremaliera plastic cu insertie metalica pentru instalarea ei pe poarta. Se programeaza foarte usor. Este p..
 • Kit de automatizare poarta culisanta 500 Kg Motorline cu cremaliera 4 metri
  Automatizare porti culisante pentru rezidential Motorline 500kg Se poate folosii la porti de 7 metri lungime si 500Kg. Primesti 2 ANI GARANTIE ! Manuale de programare si instalare in limba romana. Produs sub cele mai exigente standarde cu un design modern intr-o carcasa de aluminiu si cu un pret ..
 • KIT DEIMOS 300 BT - BFT PORTI CULISANTE
  Caracteristici tehnice/componente: *include motor, 1 unitate control incorporata, 2 telecomenzi cu 4 canale, lampa 24v, set fotocelule C130, accesorii montaj * pentru porti de pana la 300 kg Garantie: 24Luni Producator: BFT - I..
 • Kit pentru porti culisante de pana la 400 kg si 5 metri
  Kit Mhouse SL1S recomandat pentru porti culisante de pana la 400 kg si 5 metri lungime    Start Kit include: unitate centrala de comanda motor reductor set fotocelule 3 x chei deblocare 2 x telecomanda GTX 4 butoane lampa semnalizare ..
 • KIT DEIMOS 220V - BFT
  Caracteristici tehnice/componente: Kit automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 500kg. Kit-ul contine motorul, unitatea de control incorporata, o lampa semnalizare optica, un set de fotocelule si doua telecomenzi cu patru ca..
 • KIT DEIMOS 24V/230V + 4M cremaliera - BFT
  Caracteristici tehnice/componente: *include motor, 1 unitate control incorporata, 2 telecomenzi cu 4 canale,  4m cremaliere CPP,lampa 24v, set fotocelule C130, accesorii montaj * pentru porti de pana la 500 kg Garantie: 24 Lu..