Videointerfoane

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Videointerfon Leelen N60 alb, camera Nr.15 + ID
  Videointerfon Leelen N60 alb, camera Nr.15 + ID Se pot conecta pe 4 fire maximum 4 monitoare si maximum 4 camere Sunt posibile apeluri intre unitatile de interior precum si transferuri de apel Vedere pe timp de noapte Buton de apel iluminat Ecran TFT color 7 inch Dimensiuni: 239x13..
 • Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15
  Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15 Se pot conecta pe 4 fire maximum 4 monitoare si maximum 4 camere Sunt posibile apeluri intre unitatile de interior precum si transferuri de apel Vedere pe timp de noapte Buton de apel iluminat Ecran TFT color 7 inch Dimensiuni: 239x139x2..
 • Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15 + ID
  Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15 + ID   Videointerfonul Leelen N60 are panoul de control cu iluminare si un ecran LCD color TFT de 7", care ofera o imagine la rezolutie mare pentru usoara identificare a celui care se afla in fata camerei. Videointerfonul Leelen N60 poate..
 • Videointerfon RL-10ID cu cititor ID
  Videointerfon RL-10ID cu cititor ID Functie cititor tag (7 taguri incluse) Design ultasubtire, 18mm grosime monitor Comunicatie handsfree, fara receptor Butoane cu senzor si iluminare albastra Vedere si pe timp de noapte, camera externa cu infrarosu Directie camera externa reglabil..
 • Kit videointerfon Ealink 7 inch cu control acces, intercomunicatie si RFID
  Kit videointerfon Ealink 7 inch cu control acces si intercomunicatie intre posturile de interior. Design deosbit si calitate excelenta.    Acest videointerfon Ealink este o solutie de TOP pentru locuinte. Accesul pe proprietate se face cu ajutorul cartelelor sau tag-urilor de pro..