Oferte
Speciale
Pentru zeci de produse

Periodic lansam diverse promotii cu oferte speciale la diferite produse din catalogul nostru. Intra periodic in magazinul nostru pentru a fi la curent cu ultimele promotii.
Mai multe detalii contacteaza-ne!

Produse
nou venite
Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15

Sunt posibile apeluri intre unitatile de interior precum si transferuri de apel. Vedere pe timp de noapte.
Mai multe detalii contacteaza-ne!

Invertoare curent sinusoida pura Heicko

Invertoarele sunt utilizate pentru a converti curentul continu de la acumulatoare in curent alternativ cu tensiune de 220 V. 
 Exista doua tipuri generale de invertoare ce se deosebesc prin curentul furnizat: curentul generat cu unda sinusoidala pura sau cu unda sinusoidala modificata. 
Invertoarele cu sinusoida pura produc curent care este fie identic sau putin mai bun, uneori, cu curentul din reteaua publica.

Exista dispozitive la care sarcina depinde de forma curentului - cum ar fi motoarele de inductie sau transformatoare,concentratoare de oxigen, faxuri, imprimante laser, incarcatoare fara fir de inalta tensiune, motoare cu viteza variabila, aparate de ras electrice, siteme de deschidere a usilor de garaj. Aceste sarcini nu este de dorit sa se alimenteze de la invertoare cu sinusoida modificata. Faptul ca are loc schimbarea brusca de polaritate la curentul cu sinusoida modificata, apar de multe ori efecte neplacute in aparatele conectate, care reduc durata lor de viata si pot duce la defecte premature. Prin urmare, in acest caz, economisirea pe invertor este nejustificata, deoarece va trebui sa se cumpere un nou aparat sau sa fie reparat inainte de termen. Mai mult decat atat, cu curent de sinusoida pura este mai bine sa fie alimentata sarcina, care-i folosita in diferite procese electromagnetice - adica motoare sincrone si asincrone, transformatoare de joasa frecventa. Asemenea sarcini presupun frigiderele, diverse pompe, masini de spalat, etc. Daca aceste aparate sunt alimentate cu curent sinusoidal modificat, atunci este nevoie de un invertor cu o rezerva de putere tripla.

Nu sunt produse în această categorie.