Accesorii automatizari

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Controler GSM/GPRS 3G pentru deschideri de porti ESIM320
  Controler GSM/GPRS 3G pentru deschideri de porti ESIM320. Soft de gestiune pentru terminale SMART Android sau Apple. Se poate utiliza cu aplicatia pentru Android sau Apple. Poti folosi o cartela gsm DIGI Mobile. Atentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat Control..
 • Receptor radio 2 canale Motorline MR5 capacitate 500 telecomenzi
  Receptor radio 2 canale Motorline MR5 capacitate 500 telecomenzi (vezi produse asociate). Se poate atasa la orice automatizare fie de poarta, fie comanda la distanta pentru control acces.Poate lucra si mono-stabil si bi-stabil. Alimentare 12-24 V curent continuu. Descirere tehnica Receptor r..
 • Baterie cu incarcator intergrat 24V
  Baterie cu incarcator intergrat 24V Nice pune la dispozitie pentru sistemele propri  de automatizari care functioneaza pe 24V , un acumulator cu incarcator integrat, util pentru situatiile cand tensiunea de retea se intrerupe,  sistemul de automatizare ramanand alimentat&nbs..
 • Bec 24V galben 25W pentru automatizari de porti
  Bec 24V galben 25W pentru automatizari de porti. Se poate folosii la orice lampa de automatizare de poarta 24V ..
 • BFT - Telecomanda MITTO
  Telecomanda BFT cu 2 canale radio, Mitto 2 Caracteristici tehnice/componente: - comanda actionarea motoarelor de la o distanta de 50 m in camp inchis, si 100 m in camp deschis, functioneaza pe frecventa de 433 Mhz ..
 • Cadru suport PO
  Cadru suport pentru fotocelule si dispozitivele de semnalizare intermitenta(lampa) ..
 • Centrala de comanda A01
  Unitate de comandă Mindy A01, pentru obloane. Fara inchidere automata. Receptor radio încorporat, compatibilă cu sistemele Nice Flo, FloR și Smilo. Intrare cu posibilitate de programare Pas-cu-pas sau Deschidere Intrare închidere. Intrare pentru conectarea unui bord sensibil de tip rezistiv..
 • Centrala de comanda automatizare culisanta Motorline MC1
  Centrala de comanda automatizare culisanta Motorline MC1. Se poate instala cu succes pe orice motor 220V de automatizare de poarta (NICE, GR ITALIA, Roger, CAME, DEA, Beninca, Proteco, etc). Daca s-a defectat centrala de comanda de la automatizarea ta culisanta 220V, centrala aceasta iti rezolva..
 • Centrala de comanda MC424L MCA2
  Unitate de comandă pentru motoare pentru porţi batante, 24 Vdc, fără codificator. Compatibilă cu sistemul de alimentare solară Solemyo. Sigură și fiabilă datorită detectării obstacolelor pe traseul întregii curse şi echiparea pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultimă generaţie..
 • Centrala de comanda Mindy A60 Nice
  Pentru doua motoare, logica cu microprocesor (230Vca)   Ambreiaj electronic si incetinire Doua intrari pentru fotocelule cu functii separate Pornire graduala si incetinire Reglarea separata a timpilor de lucru Suporturi de fixare detasabile Optional Receptor radio SMXI ..
 • Centrala de comanda OGA0 pentru automatizari Shel
  Centrala de comanda pentru automatizari usa garaj Nice Shel unitate de comandă cu receptor integrat funcție de închidere automată temporizată și ajustabilă funcție de deschidere parțială setare a duratei de pauză și a vitezei de mișcare setare a funcției de detectare a obstacolelor cu..
 • Controller GSM si Bluetooth deschideri de porti Motorline GSM M170
  Controller GSM si Bluetooth deschideri de porti Motorline GSM M170. Aplicatie smart pentru terminale cu sistem de operare Android sau Iphone Descarca aplicatia de ANDROID | Descarca manual Aplicatie Iphone Avantaje : Numar maxim de utilizatori 509. Control de la distanta..
 • Cremaliera M4 25x20x1000mm
  Cremaliera M4 25x20x1000mm din nylon cu sistem de cuplare metalic si prindere in 4 puncte pentru porti cu greutate max de 800 kg ..
 • Cremaliera metalica M4, 30 x 8 x 1000 mm
  Cremaliera metalica M4 30 x 8 x 1000 mm, zincata, include suruburi si distantieri ..
 • Cremaliera ROA8
  Cremaliera M4 30x8x1000mm galvanizata Cremaliera metalica galvanizata prevazuta cu suruburi si distantiere   ..
 • Fotocelule BF Nice - automatizari - bariere
  Set fotocelule sincronizate emitator TX si receptor RX pentru automatizari porti si bariere Set fotocelule sincronizate emitator TX si receptor RX tip NO/NC Caracteristici tehnice: • protectie la inchiderea sau deschidere portilor si barierelor automate • imune la actiunea razelor soarel..
 • Lampa de semnalizare automatizari 24V Motorline
  Lampa de semnalizare automatizari 24V Motorline. Pentru automatizari de porti care sint alimentate la 24 de volti, absolut orice automatizare. ..
 • Lampa de semnalizare cu antena pentru automatizari LIFE
  Lampa de semnalizare cu antena pentru automatizari LIFE. Functioneaza la 220V ..
 • Lampa Lucy 220 - automatizari porti
  Lampa de avertizare automatizari porti Lucy 220 Disponibil tensiuni de alimentare: 220 Vac Practic: poate fi fixat in orice pozitie. Grad de protectie IP44. Disponibil in portocaliu cu bec de 40W Ideala pentru centrale ne-predispuse cu iesire de tip lumina intermitenta, poate fi utili..
 • Lampa Lucy 24
  Dispozitiv pentru lumina intermitenta de avertizare Disponibil tensiuni de alimentare: 24 Vdc Practic: poate fi fixat in orice pozitie. Grad de protectie IP44. Disponibil in portocaliu cu bec de 25W Ideala pentru centrale ne-predispuse cu iesire de tip lumina intermitenta, poate fi ut..
 • Lampa pentru automatizari 220V Motorline / 24V
  Lampa de semnalizare pentru automatizari de porti Motorline la 220V sau 24V. Se poate monta si pe alte automatizari. Se poate comuta intre 220V sau 24V ..
 • Lampa semnalizare ML Nice
  Dispozitiv de semnalizare cu lumina intermitenta ML alimentare: 230 Vac Disponibil cu diferite tensiuni de Alimentare: 230 Vac Practic: poate fi fixat in orice pozitie. Antena 433,92 MHz in dotare la toate versiunile. Grad de protectie IP44. Disponibil in portocaliu Noua lampa de s..
 • Lampa semnalizare MLT Nice
  Dispozitiv de semnalizare cu lumina intermitenta. Disponibil cu diferite tensiuni de Alimentare: 230 Vac Practic: poate fi fixat in orice pozitie. Antena 433,92 MHz in dotare la toate versiunile. Grad de protectie IP44. Disponibil in doua culori: portocaliu si transparent. Ideala p..
 • Limitator de cursa mecanic PLA13
  Limitator de cursa mecanic pentru deschidere sau inchidere ..
 • Opritor mecanic pentru brat automatizare batanta Motorline
  Opritor mecanic pentru brat automatizare batanta Motorline. Este un opritor mecanic care se instaleaza pe bratul unei automatizari Motorline. Se potriveste cu modelele Motorline LINCE 300/400/600. Se foloseste pentru stabilirea capatului de cursa la deschidere.  ..
 • Placa de comanda automatizare batanta 220V Motorline MC2
  Placa de baza automatizare batanta 220V MC2. Daca s-a defectat Placa de comanda de la automatizarea ta batanta si ai brate pe 220V, centrala aceasta iti rezolva problema. Nu trebuie sa mai schimbi nimic. Centrala de comanda veche o inlocuiesti cu cea noua. Sunt necesare telecomenzi modelul FALK ..
 • Receptor 2 canale OX2
  Receptor radio universal cu 2 canale precablat Precablat universal, cuplat la toate modelele de unităţi de comandă, pentru gestionarea oricărui tip de automatizare, sisteme de iluminat, de irigat sau alte circuite electrice. Flexibilitate maximă: memorizare a până la 1024 de transmiţătoare. ..
 • Receptor radio extern Life 1 canal
  Receptor radio extern Life 1 canal pentru automatizari de porti. Pentru comanda oricarei automatizari cu telecomanda Life. Daca achizitionati o automatizare LIFE si vreti ca pe aceiasi telecomanda sa deschideti o automatizare existenta, puteti sa instalati acest receptor pe automatizarea existenta s..
 • Selector cu cheie MOSE
  Selector cu cheie pentru exterior Selectoare cu cheie cu sistem de închidere cu retur automat, cilindru european sau standard Cutie din aluminiu turnat Contacte electrice și pârghii portejate de cutia din plastic Extrem de subţiri: doar 14 mm în versiunea îngropată (39 mm în versiunea pe..
 • Set 4 cremaliere insertie metalica
  SET 4 bucati de cremaliera insertie metalica 1m. Se foloseste la sistemele de automatizari culisante. Este foarte silentioasa. Se preteaza pentru deschideri de pina la 5 metri si 350 kg pe poarta. Este o cremaliera de plastic cu insertie metalica si 4 elemente de prindere. In pachet gasiti si..
 • Set 4 cremaliere insertie metalica Safer
  SET 4 bucati de cremaliera insertie metalica 1m. Se foloseste la sistemele de automatizari culisante. Este foarte silentioasa. Se preteaza pentru deschideri de pina la 5 metri si 350 kg pe poarta. Este o cremaliera de plastic cu insertie metalica si 4 elemente de prindere. In pachet gasiti si..
 • Set electroalimentare 100W pentru automatizari porti 220V cu panou solar
  Set electroalimentare 100W pentru automatizari porti 220V cu panou solar. Pentru alimentarea automatizarilor de porti , care se alimenteaza la 220V. Pentru 4/5 deschideri pe zi. Foarte util in zonele izolate unde nu exista retele de alimentare la 220V, si se doreste instalarea echipamentelor ..
 • Set fotocelule pentru automatizari porti Motorline MF101
  Set fotocelule pentru automatizari porti Motorline MF101. Se pot monta pe absolul orice tip de automatizare de poarta (NICE, GR ITALIA, Roger, CAME, DEA, Beninca, Proteco, etc), avand alimentare de 12-24 de V CC. Distanta de lucru maxima : 20 metrii. Detalii tehnice pentru set fotocelule moto..
 • Set fotocelule VISIO LIFE
  Set 2 fotocelule RX - TX pentru automatizari de porti si nu numai. Ecest set este compatibil cu orice automatizare de poarta. Produs in Italia. Cine priveste la viitorul “home integration” alege LIFE, o noua protagonista a calitatii si a tehnologiei, cu o gama de solutii care introduce concepte s..
 • Set suruburi 24 buc pentru 4 metrii cremaliera plastic
  Set suruburi 24 buc pentru 4 metrii cremaliera plastic. Setul este format din 24 de bucati suruburi autoforante si saibe. ..
 • SMXI Receptor radio
  Receptor radio cu cuplare cu conector Nice Receptor radio pana la 4 canale cu memorie de 256 de coduri ..
 • Solemyo - Kit alimentare solara - Nice
  Solemyo este sistemul de alimentare solara pentru sistemele de automatizare a portilor, usilor de garaj si barierelor stradale amplasate chiar si departe de reteaua electrica.   Instalarea este simpla si rapida, functionarea este fiabila si economia este garant..
 • Suport lateral lampa semnalizare LIFE
  Suport lateral lampa semnalizare LIFE. Se monteaza pentru amplasarea lampilor de semnalizare LIFE in lateral. Comanda accesorii Life originale de la Atu Tech ..
 • Telecomanda 2 butoane LIFE DREAM
  Telecomanda 2 butoane LIFE DREAM. Compatibila cu toate automatizarile de porti LIFE prezente . Este o telecomanda cu doua canale pe frecventa 433,92 Mhz . Programare foarte usoara pe orice dispozitiv marca LIFE sau pe alte dispozitive cu ajutorul receptorului extern LIFE FAST 1RE Descriere teleco..
 • Telecomanda 2 butoane pentru automatizari Life
  Telecomanda 2 butoane pentru automatizari LIFE ITALIA. Compatibila cu toate automatizarile LIFE ITALIA. Se poate folosi si la alte automatizari cu ajutorul receptorului radio LIFE FAST1RE (Vezi produse asociate). Robusta si usor de folosit, telecomanda Life Fido 2 imbina look-ul captivant cu ..
 • Telecomanda automatizare Motorline FALK 4 canale
  Telecomanda suplimentara care se poate folosii impreuna cu o automatizare Motorline FALK. Telecomanda cu 4 canale pe care puteti inrola pana la 4 comenzi. Este compatibila doar cu automatizarile de porti , barierele Motorline sau marchizele automate Motorline aflate pe acest magazin online sau i..
 • Telecomanda FLO2R-E - Nice
  Telecomanda cu cod dinamic cu autoinvatare ..
 • Telecomanda FLO2R-S - Nice
  Telecomanda pentru automatizari porti Nice cu doua canale ..
 • Telecomanda Mhouse GTX4
  Telecomanda mhouse cu 4 canale GTX 4 Telecomanda Mhouse care inlocuieste vechiul model de telecomanda TX4 pentru automatizari Mhouse. Acest model de telecomanda mhouse este compatibil cu telecomanda TX4 si vine insotita de suport de fixare in autoturism. Memorare telecomanda:https://youtu.b..
 • Telecomanda Nice ERA INTI2R
  Linia în multe culori a transmiţătoarelor miniaturizate, 1 și 2 canale, disponibile în șase culori. Culoare rosie, 2 canale. Telecomanda cu 2 canale, 433,93Mhz Cod dinamic 433,92 MHz, gestionare a Codurilor de Activare și a Certificatelor, autoînvăţare și receptor de proximitate integrat; cu c..
 • Telecomanda Nice FLO4R-S
  Telecomanda 4 canale Comenzi radio cu 4,5 milioane de miliarde de combinaţii. Sistem cu cod dinamic de 433,92 MHz, cu autoînvăţare și cod secvenţial pentru inserare multiplă (Flor-sc). Ideal pentru utilizarea sistemelor cu utilizatori multipli prin codul unic și personal: receptoarele cu fu..
 • Telecomanda Nice ON2E
  Telecomanda cu 2 canale, 433,93Mhz Cod dinamic 433,92 MHz, gestionare a Codurilor de Activare și a Certificatelor, autoînvăţare și receptor de proximitate integrat; cu codificare O-Code cu 72 Bit, compatibil și cu receptoarele de codificare Nice FloR. Disponibile și în versiunile cu codificare..
 • Telecomanda ONE - Nice
  Telecomanda Nice One cu 2 canale Transmitator portabil cu gestionar a codurilor de identitate si a certificatelor Functie de auto invatare si receptor de proximitate integrat   ..
 • Telecomanda suplimentara 2 butoane
  Transmitator suplimentar (cu capac) pentru telecomenzi Utilizare: in sisteme de control acces, pentru deschiderea/inchiderea usilor cu incuietori electrice (electromagneti, bolturi electrice etc.) Tensiune de operare: 12Vcc Frecventa: 433MHz Distanta: 30-60m (in camp deschis) ..
 • Unitate de comanda Nice A400
  Unitate de comanda Nice A400 , pentru 2 motoreductoare pe 220V. Acest produs poate fi inlocuit de Mindy A60 , avand mai multe functii este superioara.   ..