Automatizare Motorline poarta culisanta 500kg

Automatizare Motorline poarta culisanta 500kg

Producător: Motorline
Cod produs: Bravo500
Disponibilitate:
Intreaba Stoc
Descriere

Automatizare porti culisante pentru rezidential Motorline 500kg

Se poate folosi la porti de 7 metri lungime si 500Kg. Primesti 3 ANI GARANTIE !  Manuale de programare si instalare in limba romana. Produs sub cele mai exigente standarde cu un design modern intr-o carcasa de aluminiu si cu un pret incredibil de mic!

Noua generație de motoare motorline!

Motorline Bravo 500  este un motor pentru automatizarea usilor culisante. Acesta este cel mai puternic si cel mai de incredere motor din clasa sa. Este creat pentru a putea deschide porti mari de 7 Metri cu greutate de pana la 500 Kg. Aceste caracteristici il recomanda pentru a face fata aplicatiilor tale de deschidere automata a portii pentru multi ani buni. Este echipat cu un panou de control care ofera numeroase beneficii cum ar fii reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptat de viteza si alte functii.

Alegerea numarul 1 a instalatorilor!

Automatizarea de poarta culisanta Motorline Bravo 500 este alegerea ideală atât pentru clienți și instalatori. Este un sistem de automatizare integrat , care este potrivit pentru porti culisante rezidentiale sau industriale cu o greutate de până la 500 kg.

Combinația excelenta de calitate a constructiei produsului și simplitatea de instalare in ajuta sa fie alegerea Nr 1. a instalatorilor. O noua generatie de motoare puternice te vor rasplatii cu multi ani de functionare continua fara probleme si fara necesitati de intretinere costisitoare.

Panoul de control electronic dispune de multe funcții , dar cu o programare simpla, logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede.

Fabricat din materiale de calitate pentru o durata de viata lunga 

Motor puternic cu protectie termica si roti din otel masiv, cadru din aluminiu , capace din plastic ABS pentru o durata de viata lunga, limitator electro-mecanic cu capac de protectie de cauciuc. Acestea fac din Bravo500 o automatizare de poarta culisanta profesionala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologie de ultima generatie cu accent pe siguranta!

Acordăm o atenție deosebită la detalii, pe toate nivelurile. Pentru noi, siguranta, este la fel de importanta ca excelenta functionare a motorului sau designul produsului. Cu mecanismul Motorline Bravo 500 nu risti sa te accidentezi, acesta are un sistem de detectare a obstacolelor (cu ajutorul fotocelulelor) si se opreste imediat la orice miscare. Odata ce poarta este inchisa si se blocheaza automat acesta poate sa reziste la orice tentativa de deschidere. Motorul Bravo500 are un design compact fara a intervenii in estetica curtii dumneavoastra. 

Stiu sigur ca se potriveste portii mele!

Daca poarta ta este de lungime 7 metri, nu este mai grea de 500 de kg si deasemenea nu este deschisa de mai mult de 45 de ori/zi atunci automatizarea de poarta culisanta Motorline Bravo 500 este pentru tine! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caracteristici speciale:

  • •Oprire de urgenta: daca apasati butonul inainte ca poarta sa fie maxim inchisa sau deschisa automatizarea se va oprii
  • •Sistem anti-strivire si detectare automata a obstacolelor: Unitatea de control electronic avansata a motorului bravo500 administreaza in mod inteligent poarta pentru evitarea accidentelor si detecteaza prezenta obiectelor in mod automat prin fotocelulele incluse in Kit
  • •Functie de reducere a vitezei: Aceasta functie este utilizata pentru a evita stricarea portii datorita vitezei prea mari a automatizarii. Astfel puteti programa motorul sa deschida poarta la o viteza mai mica sau sa incetineasca miscarea portii la inceputul si sfarsitul cursei.
  • •Timer: Unitatea de control poate deschide poarta la o ora fixa. Nu sunt necesare cunostinte evoluate pentru instalare si configurare

Continutul kitului :

1 buc

Motor Motorline Bravo500-500 kg

2 buc

Limitatori de cursa mecanici

2 buc

Telecomanda 4 butoane

1 set

Fotocelule

1 buc

Lampa semnalizare

1 buc

Manual de instalare si programare

1 buc

Placa de montaj metalica

Cere informații