Automatizare poarta culisanta 800 Kg Motorline Slide800A

Automatizare poarta culisanta 800 Kg Motorline Slide800A

Producător: Motorline
Cod produs: Slide800A
Disponibilitate:
Intreaba Stoc
Preţ: 1.435,62 lei Fără TVA: 1.206,40 lei
Descriere

Automatizare porti culisante pentru rezidential Motorline 800kg.

Se poate folosii la porti de 15 metri lungime si 800Kg. Primesti 2 ANI GARANTIE !  Manuale de programare si instalare in limba romana. Produs sub cele mai exigente standarde cu un design modern intr-o carcasa de aluminiu si cu un pret incredibil de mic! Automatizare poarta culisanta 800 Kg Motorline Slide800A.

 

Noua generație de motoare Motorline! 

 

Motorline Slide800A  este un motor pentru automatizarea usilor culisante. Acesta este cel mai puternic si cel mai de incredere motor din clasa sa. Este creat pentru a putea deschide porti mari de 15 Metri cu greutate de pana la 800 Kg. Aceste caracteristici il recomanda pentru a face fata aplicatiilor tale de deschidere automata a portii pentru multi ani buni. Este echipat cu un panou de control care ofera numeroase beneficii cum ar fii reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptat de viteza si alte functii. 

 

Alegerea numarul 1 a instalatorilor!

 

Automatizarea de poarta culisanta Motorline Slide800A este alegerea ideală atât pentru clienți și instalatori. Este un sistem de automatizare integrat , care este potrivit pentru porti culisante rezidentiale sau industriale cu o greutate de până la 800 kg.

 

Combinația excelenta de calitate a constructiei produsului și simplitatea de instalare in ajuta sa fie alegerea Nr 1. a instalatorilor. O noua generatie de motoare puternice te vor rasplatii cu multi ani de functionare continua fara probleme si fara necesitati de intretinere costisitoare.

 

Panoul de control electronic dispune de multe funcții , dar cu o programare simpla, logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede.

 

Fabricat din materiale de calitate pentru o durata de viata lunga 

Motor puternic cu protectie termica si roti din otel masiv, cadru din aluminiu , capace din plastic ABS pentru o durata de viata lunga, limitator electro-mecanic cu capac de protectie de cauciuc. Acestea fac din Bravo500 o automatizare de poarta culisanta profesionala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologie de ultima generatie cu accent pe siguranta!

Acordăm o atenție deosebită la detalii, pe toate nivelurile. Pentru noi, siguranta, este la fel de importanta ca excelenta functionare a motorului sau designul produsului. Cu mecanismul Motorline Bravo 500 nu risti sa te accidentezi, acesta are un sistem de detectare a obstacolelor (cu ajutorul fotocelulelor) si se opreste imediat la orice miscare. Odata ce poarta este inchisa si se blocheaza automat acesta poate sa reziste la orice tentativa de deschidere. Motorul Bravo500 are un design compact fara a intervenii in estetica curtii dumneavoastra. 

Caracteristici speciale: 

 

  •          Oprire de urgenta: daca apasati butonul inainte ca poarta sa fie maxim inchisa sau deschisa automatizarea se va oprii
  •          Sistem anti-strivire si detectare automata a obstacolelor: Unitatea de control electronic avansata a motorului Slide800A administreaza in mod inteligent poarta pentru evitarea accidentelor si detecteaza prezenta obiectelor in mod automat prin fotocelulele incluse in Kit
  •          Functie de reducere a vitezei: Aceasta functie este utilizata pentru a evita stricarea portii datorita vitezei prea mari a automatizarii. Astfel puteti programa motorul sa deschida poarta la o viteza mai mica sau sa incetineasca miscarea portii la inceputul si sfarsitul cursei.