Centrale de comanda

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Centrala de comanda A01
  Unitate de comandă Mindy A01, pentru obloane. Fara inchidere automata. Receptor radio încorporat, compatibilă cu sistemele Nice Flo, FloR și Smilo. Intrare cu posibilitate de programare Pas-cu-pas sau Deschidere Intrare închidere. Intrare pentru conectarea unui bord sensibil de tip rezistiv..
 • Centrala de comanda automatizare culisanta Motorline MC1
  Centrala de comanda automatizare culisanta Motorline MC1. Se poate instala cu succes pe orice motor 220V de automatizare de poarta (NICE, GR ITALIA, Roger, CAME, DEA, Beninca, Proteco, etc). Daca s-a defectat centrala de comanda de la automatizarea ta culisanta 220V, centrala aceasta iti rezolva..
 • Centrala de comanda MC424L MCA2
  Unitate de comandă pentru motoare pentru porţi batante, 24 Vdc, fără codificator. Compatibilă cu sistemul de alimentare solară Solemyo. Sigură și fiabilă datorită detectării obstacolelor pe traseul întregii curse şi echiparea pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultimă generaţie..
 • Centrala de comanda Mindy A60 Nice
  Pentru doua motoare, logica cu microprocesor (230Vca)   Ambreiaj electronic si incetinire Doua intrari pentru fotocelule cu functii separate Pornire graduala si incetinire Reglarea separata a timpilor de lucru Suporturi de fixare detasabile Optional Receptor radio SMXI ..
 • Centrala de comanda OGA0 pentru automatizari Shel
  Centrala de comanda pentru automatizari usa garaj Nice Shel unitate de comandă cu receptor integrat funcție de închidere automată temporizată și ajustabilă funcție de deschidere parțială setare a duratei de pauză și a vitezei de mișcare setare a funcției de detectare a obstacolelor cu..
 • Placa de comanda automatizare batanta 220V Motorline MC2
  Placa de baza automatizare batanta 220V MC2. Daca s-a defectat Placa de comanda de la automatizarea ta batanta si ai brate pe 220V, centrala aceasta iti rezolva problema. Nu trebuie sa mai schimbi nimic. Centrala de comanda veche o inlocuiesti cu cea noua. Sunt necesare telecomenzi modelul FALK ..
 • Solemyo - Kit alimentare solara - Nice
  Solemyo este sistemul de alimentare solara pentru sistemele de automatizare a portilor, usilor de garaj si barierelor stradale amplasate chiar si departe de reteaua electrica.   Instalarea este simpla si rapida, functionarea este fiabila si economia este garant..
 • Unitate de comanda Nice A400
  Unitate de comanda Nice A400 , pentru 2 motoreductoare pe 220V. Acest produs poate fi inlocuit de Mindy A60 , avand mai multe functii este superioara.   ..