Telecomenzi

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • BFT - Telecomanda MITTO
  Telecomanda BFT cu 2 canale radio, Mitto 2 Caracteristici tehnice/componente: - comanda actionarea motoarelor de la o distanta de 50 m in camp inchis, si 100 m in camp deschis, functioneaza pe frecventa de 433 Mhz ..
 • Telecomanda 2 butoane LIFE DREAM
  Telecomanda 2 butoane LIFE DREAM. Compatibila cu toate automatizarile de porti LIFE prezente . Este o telecomanda cu doua canale pe frecventa 433,92 Mhz . Programare foarte usoara pe orice dispozitiv marca LIFE sau pe alte dispozitive cu ajutorul receptorului extern LIFE FAST 1RE Descriere teleco..
 • Telecomanda 2 butoane pentru automatizari Life
  Telecomanda 2 butoane pentru automatizari LIFE ITALIA. Compatibila cu toate automatizarile LIFE ITALIA. Se poate folosi si la alte automatizari cu ajutorul receptorului radio LIFE FAST1RE (Vezi produse asociate). Robusta si usor de folosit, telecomanda Life Fido 2 imbina look-ul captivant cu ..
 • Telecomanda automatizare Motorline FALK 4 canale
  Telecomanda suplimentara care se poate folosii impreuna cu o automatizare Motorline FALK. Telecomanda cu 4 canale pe care puteti inrola pana la 4 comenzi. Este compatibila doar cu automatizarile de porti , barierele Motorline sau marchizele automate Motorline aflate pe acest magazin online sau i..
 • Telecomanda FLO2R-E - Nice
  Telecomanda cu cod dinamic cu autoinvatare ..
 • Telecomanda FLO2R-S - Nice
  Telecomanda pentru automatizari porti Nice cu doua canale ..
 • Telecomanda Mhouse GTX4
  Telecomanda mhouse cu 4 canale GTX 4 Telecomanda Mhouse care inlocuieste vechiul model de telecomanda TX4 pentru automatizari Mhouse. Acest model de telecomanda mhouse este compatibil cu telecomanda TX4 si vine insotita de suport de fixare in autoturism. Memorare telecomanda:https://youtu.b..
 • Telecomanda Nice ERA INTI2R
  Linia în multe culori a transmiţătoarelor miniaturizate, 1 și 2 canale, disponibile în șase culori. Culoare rosie, 2 canale. Telecomanda cu 2 canale, 433,93Mhz Cod dinamic 433,92 MHz, gestionare a Codurilor de Activare și a Certificatelor, autoînvăţare și receptor de proximitate integrat; cu c..
 • Telecomanda Nice FLO4R-S
  Telecomanda 4 canale Comenzi radio cu 4,5 milioane de miliarde de combinaţii. Sistem cu cod dinamic de 433,92 MHz, cu autoînvăţare și cod secvenţial pentru inserare multiplă (Flor-sc). Ideal pentru utilizarea sistemelor cu utilizatori multipli prin codul unic și personal: receptoarele cu fu..
 • Telecomanda Nice ON2E
  Telecomanda cu 2 canale, 433,93Mhz Cod dinamic 433,92 MHz, gestionare a Codurilor de Activare și a Certificatelor, autoînvăţare și receptor de proximitate integrat; cu codificare O-Code cu 72 Bit, compatibil și cu receptoarele de codificare Nice FloR. Disponibile și în versiunile cu codificare..
 • Telecomanda ONE - Nice
  Telecomanda Nice One cu 2 canale Transmitator portabil cu gestionar a codurilor de identitate si a certificatelor Functie de auto invatare si receptor de proximitate integrat   ..
 • Telecomanda suplimentara 2 butoane
  Transmitator suplimentar (cu capac) pentru telecomenzi Utilizare: in sisteme de control acces, pentru deschiderea/inchiderea usilor cu incuietori electrice (electromagneti, bolturi electrice etc.) Tensiune de operare: 12Vcc Frecventa: 433MHz Distanta: 30-60m (in camp deschis) ..