Automatizare poarta culisanta Life cu 4 metri cremaliera metal

Automatizare poarta culisanta Life cu 4 metri cremaliera metal

Producător: Life
Cod produs: Kitacer4M
Disponibilitate:
Intreaba Stoc
Preţ: 1.477,98 lei Fără TVA: 1.242,00 lei
Descriere

Kit automatizare pentru porti culisante de 400 KG cu patru metri de cremaliera metalica inclusa. Sunt produse de catre LIFE Italia. Beneficiaza de 3 Ani garantie. 

 TELECOMANDA GRATUITA - Acum primesti a-3-a telecomanda gratuit! ( Oferta disponibila pana la sfarsitul anului in limita stocului disponibil)

Simplitate in instalare si configurare 

Se pot programa usor dupa cele mai exigente cerinte . Panoul de comanda este integrat in carcasa de protectie a motorului si  este foarte accesibil si intuitiv in functionare.  

Siguranta inainte de toate 

Pe langa invoatie, siguranta este unul dintre conceptele fundamentale a le filozofiei LIFE. Kiturile care sunt vandute de catre Atu Tech sunt complete cu fotocelule, encoder si sfarsit de cursa. Functia encoderului este de a controla in orice moment pozitia si viteza portii si de a semnala prezenta de eventuale obstacole in cursa portii. Atunci cand fotocelulele sunt intrerupe poarta se va oprii din functionare.

 

Garantie 3 ani pentru automatizarile de porti LIFE!

Atu Tech, importatorul oficial si unic de automatizari LIFE in Romania a luat decizia prelungirii garantiei la 3 ani datorita increderii in producatorul Italian si a fiabiliatii sistemelor. Structura in aluminiu ofera o maxima usurinta, si garanteaza inalterabilitate la agentii atmosferici. Carcasa externa protejeaza motorul de lovituri si de intemperii atat partea electronica cat si cea mecanica. Partile mecanice ale acestor automatizari de porti culisante au caracteristici tehnice deosebite: tot corpul motorului este protejat de vopsele pe baza de prafuri antioxidante, iar angrenajele sunt robuste, construite din materiale speciale.

 

 

Continutul kitului :  
1 buc Motor ACER 400
2 buc Limitatori cursa mecanici
2 buc Telecomanda FIDO2 + TELECOMANDA GRATUITA (3 in total)
1 Set Fotocelule Life VISIO
1 Buc Lampa de semnalizare cu antena
4 Buc 1 Metru cremaliera metalica  (In total 4 metri)
1 Buc Manual de instalare si progrmamare in ROMANA,Engleza
1 Buc Placa de montaj - Soclu