Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15 + ID

Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15 + ID

Cod produs: N60V15ID
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Descriere
Videointerfon Leelen N60 negru, camera Nr.15 + ID
 

Videointerfonul Leelen N60 are panoul de control cu iluminare si un ecran LCD color TFT de 7", care ofera o imagine la rezolutie mare pentru usoara identificare a celui care se afla in fata camerei. Videointerfonul Leelen N60 poate fi instalat in pana la patru seturi camera video si monitor, putand fi, astfel, utilizat si pentru cladiri cu mai multe intrari. Atunci cand se alege instalarea mai multor kituri de videointerfon Leelen N60 negru si camera nr. 15, acestea pot oferi si functionalitatea de comunicatie intre unitatile de interior, dar si transferul apelurilor.


Se pot conecta pe 4 fire maximum 4 videointerfoane Leelen N60 si maximum 4 camere

Videointerfonul Leelen N60 functioneaza in tandem cu camera nr. 15 pentru usi, care poate transmite atat semnal audio, cat si video. Se pot utiliza, de asemenea, si camere video analogice, insa necesita adaptoare speciale. Se poate alege afisarea semnalului de la oricare dintre camerele video conectate in sistem.

Videointerfonul Leelen N60 are un design modern, permitand ajustarea volumului semnalului audio, precum si o calitate inalta a semnalului video. Astfel, videointerfonul Leelen N60 este o alegere ideala pentru cei care doresc atat un aspect estetic placut, cat si functionalitatile  oferite de acest sistem.


Instalare clasica a sistemului de videointerfonie

Sunt posibile apeluri intre unitatile de interior precum si transferuri de apel.
Controlul incuietorii electromagnetice a usii este realizat direct de la unitatea de interior, fara a fi nevoie de cablare suplimentara. Se pot controla incuietori electromagnetice de 12V, dar si incuietori care functioneaza la alte tensiuni, folosind releul integrat. In aceste cazuri, este necesar ca alimentarea incuietorii sa se faca pe un circuit separat.
 
Specificatii:
  • Vedere pe timp de noapte
  • Buton de apel iluminat
  • Ecran TFT color 7 inch
  • Dimensiuni: 239x139x20 mm
  • Alimentare 18V / 1Ah inclusa

Kitul consta din: videointerfon Leelen N60; camera NO15N; set de cabluri si conectori, jumperi si rezistori; elemente de prindere: suruburi, piulite, holsuruburi cu dibluri.

Cere informații
Etichete:
Etichete: videointerfon, interfon