Solemyo - Kit alimentare solara - Nice

Solemyo - Kit alimentare solara - Nice

Producător: NICE
Cod produs: SYKCE
Disponibilitate:
2 - 7 Zile
Descriere
Solemyo este sistemul de alimentare solara pentru sistemele de automatizare a portilor, usilor de garaj si barierelor stradale amplasate chiar si departe de
reteaua electrica.
 
Instalarea este simpla si rapida, functionarea este fiabila si economia este garantata.
Poate fi instalat oriunde, fara a necesita conexiuni sau lucrari de sapare, chiar si in locurile aflate la mare distanta de reteaua electrica sau cu acces dificil la aceasta.
Mai economic si cu mai mult respect pentru mediul inconjurator datorita energiei solare, gratuita si curata: o alegere inteligenta si ecologica, care se amortizeaza in scurt timp.
Consum redus si niciun black out: pastrarea indelungata a rezervei de energie, impreuna cu consumul redus al automatizarilor garanteaza functionarea chiar si pe perioade indelungate cu cer acoperit.
Consum mai redus, autonomie de functionare mai mare!
Totul va functiona perfect chiar si noaptea sau pe perioadele indelungate cu cer acoperit, garantand confort si siguranta.
Solemyo este disponibil atat in varianta kit, cat si ca produse vandute separat.
Kitul contine:
-panoul fotovoltaic SYP, care transforma lumina soarelui in energie electrica si 
-cutia cu bateria PSY24, care conserva energia electrica produsa de panoul SYP, livrand-o continuu si permanent pe intreaga durata a zilei.
Alimentatorul suplimentar SYA1 permite incarcarea rapida a bateriei de la tensiunea de retea 230 Vac, ca varianta alternativa la modulul fotovoltaic.
Semnalizare cu Led a terminarii incarcarii.
Achizitionarea separata a componentelor care alcatuiesc sistemul Solemyo este utila mai ales in cazul in care este necesara instalarea a doua sau mai multe panouri solare in paralel, sporind astfel capacitatea de incarcare a sistemului sau folosirea mai multor cutii cu baterii, in combinatie cu alimentatorul SYA1.
Compatibil: Robus600; Robus1000; Soon2000; X-Bar

Poate fi instalat oriunde, fara a necesita conectari si lucrari de sapare, chiar si in locurile

aflate la mare distanta de reteaua electrica sau cu acces dificil la aceasta.

 

Cere informații

Produse înrudite